Leuke Links

Alle leuke links hier op classisalkmaar.nl staan in verschillende categorieŽn. Ook jouw link kan daar staan. Word ook link partner en versterk jouw en mijn positie in de zoekmachines. Zolang er een link bij jou staat, staat die ook bij mij. Makkelijker kan niet.

Nuttige links

Protestantse Kerk Nederland
De Protestantse Kerk in Nederland is nog betrekkelijk jong: op 1 mei 2004 verenigden de Nederlandse Hervormde Kerk, de Gereformeerde Kerken in Nederland en de Evangelisch-Lutherse Kerk zich officieel tot de Protestantse Kerk in Nederland.

JOP
JOP ondersteunt kerkelijk jeugdwerk in plaatselijke gemeentes in Nederland. In het bijzonder jeugdleiders en coaches die werken met kinderen en jongeren. Hierdoor stimuleren wij kinderen en jongeren om bezig te zijn met geloven

Kerk in Actie
Ieder mens heeft recht op respect en een menswaardig bestaan, ongeacht geloof, politieke overtuiging, ras, sekse of nationaliteit. Daar werkt Kerk in Actie aan, vanuit onze christelijke identiteit.
Stichting de Haaf
Stichting de Haaf is opgericht in 1947 en heeft zich ontwikkelt tot een instelling die een fonds beheert om allerlei activiteiten in kerkelijk verband te ondersteunen.


Op deze website kunt u lezen over het werk van Meeta Floor bij Sabeel in Oost-Jeruzalem.

Vrienden van Sabeel Nederland
Op deze website leest u alles over het Oecumenisch Theologiach Instituut in Oost Jeruzalem.

Weblog van Ilja en Marleen in Jeruzalem
Ilja en Marleen Anthonissen werden op 17 november 2013 aan de classis Alkmaar verbonden als uitgezonden medewerkers van Kerk in Actie naar de Redeemer Church in Jeruzalem en het Bethlehem Bible College

Protestantse Stichting Zorg Vakanties
De vrijwilligers zijn het uitvoerend orgaan van de stichting, en organiseren in het najaar een vakantieweek voor mensen, die door omstandigheden niet meer zelfstandig op vakantie kunnen in het F.D.Roosevelthuis te Doorn.

Kees Posthumus is verhalenverteller
Kees Posthumus presenteert met plezier zijn nieuwe website.
De website is lichter van toon en heeft minder tekst en meer foto's.
De navigatie is eenvoudig.
Op de contactpagina zie je een filmpje, dat hij samen met EneHarry heeft gemaakt.
De speellijst is completer, met een klik op ŌNFO" krijg je gegevens over tijd, plaats en programma, en een linkje naar de website van de organisatie.

Diaconaal platform Hollands Kroon


Links

     

(advertentie)